Coca-Cola për çdo moment.

Produktet tona

 

Coca-Cola është pija freskuese më e njohur dhe më e shitur në histori, si dhe një nga markat më të njohura në botë.

 

VLERAT NUTRITIVE PËR: 100 ml
Vlera energjetike: 0.9 kJ / 0.2 kcal
Yndyrna: 0 g
Nga të cilat acide yndyrore të ngopura: 0 g
Karbohidrate: 0 g
Nga të cilat sheqerëra: 0 g
Proteina: 0 g
Kripëra: 0.02 g

Përbërësit: ujë, dioksid karboni min 2g/l, ngjyrë: E 150d, ëmbëlsues: ciklamat natriumi, acesulfame-K dhe aspartame**, thartirë: thartirë fosforike, aroma natyrale duke përfshirë kofein, rregullator aciditeti: citrat natriumi.