Coca-Cola për çdo moment.

Produktet tona

 

Coca-Cola është pija freskuese më e njohur dhe më e shitur në histori, si dhe një nga markat më të njohura në botë.

 

VLERAT NUTRITIVE PËR 100 ml: % Daily Value
Vlera energjetike: 185 kJ / 44 kcal 463 kJ / 110 kcal (6%)
Yndyrna: 0 g 0 g (0%)
Nga të cilat acide yndyrore të ngopura: 0 g 0 g (0%)
Karbohidrate: 10.9 g 27 g (10%)
Nga të cilat sheqerërai: 10.9 g 27 g (30%)
Proteina: 0 g 0 g (0%)
Kripëra 0 g 0 g (0%)

 

Përbërësit: ujë, shurup me fruktozë të lartë, sheqer, dioksid karboni (min. 2g/l), ngjyrë: E 150d, thartirë: thartirë fosforike, aroma natyrale duke përfshirë kofein.